Η ιστορία μας, από το 1892...
Το 1892, στην οδό Ευριπίδου 25, στην καρδιά της παλιάς Αθήνας, ο Όθων Παναγιωτάκης άνοιξε ένα μικρό ουζοπωλείο. Σιγά – σιγά, το μικρό αυτό ουζοπωλείο άλλαξε μορφή και έγινε μία ακμαία ποτοποιία που κέρδισε την προτίμηση και την αγάπη των παλιών Αθηναίων αλλά και των υψηλών κύκλων της εποχής χάρη στο μοναδικό του ΟΥΖΟ και τα υπέροχα ΛΙΚΕΡ.
Από το 1977, συνεχιστής της ιστορικής αυτής ποτοποιίας, γίνεται ο Βλάσσης Φιλιππόπουλος, ο οποίος κληρονόμησε όλα τα μυστικά και τις τεχνικές παραγωγής της ποτοποιίας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ. Η αφοσίωσή του στις αρχές που καθιέρωσε ο ιδρυτής Όθων Παναγιωτάκης, η αταλάντευτη επιμονή του στην ποιότητα και το μεράκι της δημιουργίας έκαναν τον Βλάσση Φιλιππόπουλο άξιο θεματοφύλακα της παράδοσης και της ιστορίας μίας από τις παλαιότερες ποτοποιίες της χώρας μας.
Σήμερα ανοίγουν καινούργιες προοπτικές μέσα από την δημιουργία μίας νέας σειράς εκλεκτών προϊόντων D’ARTEMIS όπως είναι τα ΟΥΖΟ, ΛΙΚΕΡ, RAISIN, MASTIC,ΚΕΡΑΣΜΑ. Προϊόντα μοναδικά στο χώρο της ελληνικής ποτοποιίας για καταναλωτές που εκτιμούν την ποιότητα και επαγγελματίες που αναζητούν έναν ισχυρό σύμμαχο στη δουλειά τους.